неділя, 17 квітня 2016 р.

Всеукраїнський тиждень грошей



З 14 по 20 березня 2016 р. у школі проведено  Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей). Міжнародний проект, спрямований на збільшення можливостей молоді на впевнене і відповідальне економічне майбутнє. В Україні проект координує Всеукраїнське громадське об’єднання «Асоціація нової економічної освіти».
Вчителі школи не змогли залишитись осторонь цієї події, та провели ряд заходів, спрямованих на підвищення фінансової грамотності наших школярів.
Учні 4-Б класу провели виховний захід на тему «Історія виникнення грошей», малювали грошові знаки інших країн, показували казку економічного змісту  учням початкової школи.
Вчителем економіки проведений позакласний захід на тему «Сімейний бюджет. Заощадження».  Учні активно розв’язували економічні ситуації, висловлювали власні думки про заощадження грошей, переглядали відео про вміння економити і склали власне дерево заощадження.
Учням 11-А класу проведена бесіда на тему «Особиста фінансова безпека та кібер-безпека», зокрема учні зацікавилися правилами користування банківською карткою та розрахунками в інтернеті.
Старшокласники підготували електронні презентації,  плакати,  вірші та сценки на тему «Фінансова грамотність».



Немає коментарів:

Дописати коментар